Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Η λογική Ζαρντίμ για τους γκολκίπερ



Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει τους λόγους του που έχει αποφασίσει ο Ρόι Κάρολ να παίζει στο πρωτάθλημα και ο Μπάλας Μέγιερι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το gazzetta.gr αναλύει.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Με την ψυχολογία για ότι καλύτερο



Έχοντας κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική τον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Οι Θρακιώτες με όπλο την καλή ψυχολογία θα πάνε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν «κρύφτηκε» ο «Ελέ»...



Ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Λεβαδειακό ότι αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες που του αναλογούν.

Ανανέωσε με Τσέλσι ο Νταβίντ Λουίς



Κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2017 θα παραμείνει ο Νταβίντ Λουίς. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με την Τσέλσι για την επέκταση του συμβολαίου του για πέντε χρόνια.
Ο 25χρονος αμυντικός μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2011 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Μπενφίκα και αποτελεί από τα βασικά στελέχη των «μπλε». Φήμες ήθελαν την Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωσή του αλλά με την ανανέωση τοης συνεργασίας έβαλε τέλος στις όποιες φήμες.

Ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ανυπομονώ να κερδίσω και άλλα τρόπαια. Μου αρέσουν τα πάντα στην ομάδα και ειδικά οι οπαδοί μας οι οποίοι μου έχουν συμπεριφερθεί καταπληκτικά».

«Είναι νωρίς για να κρίνουμε»



O Aντώνης Νικοπολίδης μίλησε για την πορεία στην Ευρώπη αλλά και για τις επιλογές του Ζαρντίμ, λέγοντας πως ακόμα δεν έχουμε δει τον πραγματικό Ολυμπιακό.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης στην εφημερίδα «Real Sports»...

Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος



Την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει στη Λιβαδειά, ανακοίνωσε σήμερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς θα αναχωρήσει αύριο το πρωί.

Στην Κρήτη ο Μαύρος



Ο Θωμάς Μαύρος θα βρίσκεται το μεσημέρι στο Ηράκλειο και θα γευματίσει με την αποστολή της ΑΕΚ πριν το ματς με τον ΟΦΗ.


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ταξιδέψει αεροπορικώς στο Ηράκλειο και η άφιξή του αναμένεται λίγο πριν τις 13:00, δείχνοντας έτσι πως στέκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Βλάχου και των ποδοσφαιριστών της Ενωσης πριν το σημαντικό ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Θωμάς Μαύρος δεν αποκλείεται και να μιλήσει στους παίκτες της ΑΕΚ, ντοπάροντας τους πριν το παιχνίδι...

Δεδομένος ο Παναγόπουλος, φήμες για Φιλιππίδη



Ο Χρήστος Παναγόπουλος αναμένεται να είναι αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, ενώ φήμες ώστε να αναλάβει και αυτός μια από τις θέσεις των αντιπροέδρων αναφέρουν τον Αγγελο Φιλιππίδη.

Η Ευρώπη στο συρτάρι...



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκκης» (20:30, NS1) και θέλει να ξεχάσει την Σάλκε, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ (18:15, NS1)

Eίδε Νίνη ο Λέτο



O Σεμπάστιαν Λέτο βρέθηκε στο «Ένιο Ταρντίνι» το Σάββατο για να δει τον φίλο του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος αγωνιζόταν με την Πάρμα απέναντι στην Φιορεντίνα.

Προείσπραξη από τις χορηγίες



H UEFA στο τέλος του μήνα περνάει από έλεγχο τον Παναθηναϊκό και επειδή τα λεφτά από τα μπόνους του Champions League δεν καλύπτουν όλες τις υποχρεώεις, οι «πράσινοι» κάνουν ενέργειες για να προεισπράξουν χρήματα της επόμενης σεζόν.

«Νίκη και με Αρη»



Ο Λίαμ Λόρενς μίλησε για τα οφέλη της νίκης κόντρα στη Ξάνθη, ενώ τόνισε πως θέλει το τρίποντο και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Αρη.





Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ:

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Eίπε το... «Sì»δνεϊ ο Ντελ Πιέρο!



Ο Ιταλός θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και εκτός από το μεγαλύτερο αστέρι που έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην A-League, θα γίνει αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης όλων των εποχών στην Αυστραλία. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ταξιδέψει στην χώρα των Καγκουρό για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

*Εκτός από τον Ολυμπιακό, για τον του θρύλο της Γιουβέντους ενδιαφέρθηκαν Λίβερπουλ, Μπράγκα και Σαουθάμπτον.